Preşedintele PSD Viorica Dăncilă a declarat joi, 21 noiembrie 2019, că, în cazul în care va fi aleasă şef al statului, nu va promulga nicio lege care să aducă politici de austeritate în România.

„Sunt un om pentru care bunăstarea ţării lui este pe primul loc. Am promovat întotdeauna creşterea veniturilor românilor şi asta voi continua să fac şi de la Cotroceni. Voi lupta contra celor care vor să arunce România în sărăcie. Nu voi promulga nicio lege care să aducă politici de austeritate în România. Vreau ca fiecare român să ştie că sunt un om care îşi iubeşte ţara şi poporul. Ţin cu românii şi ţin cu România, nu am vorbit niciodată ţara de rău în afara graniţelor”, a afirmat Viorica Dăncilă într-o conferinţă de presă la Palatul Parlamentului.

Viorica Dăncilă susţine că românii nu mai doresc dispreţ şi aroganţă.

„Românii s-au săturat de dispreţ şi aroganţă, s-au săturat de absenţa preşedintelui şi s-au săturat să fie priviţi de sus de către un om care le-a arătat că nu le este aproape, că nu îşi cunoaşte ţara, că nu cunoaşte problemele pe care le avem în ţara noastră, că nu ştie, nu vrea sau nu poate să muncească pentru România” a precizat președintele PSD.

Viorica-Dancila (1)
Viorica-Dancila (2)
Viorica-Dancila (3)
Viorica-Dancila (4)
Viorica-Dancila (5)
Viorica-Dancila (6)

Previous
Next