Viorica Dăncilă, președintele PSD și prim-ministrul României, Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și ministrul Finanțelor și Mihai Fifor, secretarul general al PSD, au participat joi, 18 iulie 2019, la Conferința Extraordinară de Alegeri a Organizației Județene Mehedinți a PSD.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat joi că este important ca PSD şi ALDE să aibă un candidat unic pentru alegerile prezidenţiale, adăugând că urmează să aibă o întâlnire cu Călin Popescu-Tăriceanu pe acest subiect.

„Nu eu am decis. Încă o dată repet, în cadrul Comitetului Executiv Naţional a fost un vot în care, cu o singură excepţie, toţi colegii au hotărât să avem candidat propriu. Am vorbit cu domnul Călin Popescu-Tăriceanu la telefon, voi avea o întâlnire cu dânsul. Este important să avem un candidat unic. Acest lucru bineînţeles că ne dă şanse mult mai mari, se mai adaugă procente. Un candidat unic susţinut, poate, de mai multe partide politice. Dar acest lucru îl vom discuta, nu vreau să afirm dinainte anumite lucruri care nu au fost încă dezbătute cu colegii noştri de alianţă şi vom vedea cum vom merge mai departe, dar votul s-a dat pentru un candidat PSD. De altfel, acest lucru a fost cerut în toate organizaţiile unde am fost până în acest moment”, a precizat Viorica Dăncilă, după conferinţa extraordinară de alegeri a PSD Mehedinţi.

mehedinti_(15) (1)
mehedinti_(1)
mehedinti_(2)
mehedinti_(3)
mehedinti_(4)
mehedinti_(5)
mehedinti_(6)
mehedinti_(7)
mehedinti_(8)
mehedinti_(9)
mehedinti_(10)
mehedinti_(11)1
mehedinti_(12)
mehedinti_(13)
mehedinti_(14)
mehedinti_(16)
mehedinti_(17)
conferinta3

Previous
Next