Președintele PSD Marcel Ciolacu consideră că Partidul Soocial Democrat a reuşit într-un timp scurt şi printr-un program de reconstrucţie să ajungă de la un scor de 20% la peste 30%.

„Rezultatele votului de ieri ne arată că PSD este pe drumul cel bun. PSD va continua să prezinte şi să propună soluţii şi proiecte concrete pentru cetăţenii României. România are nevoie de o alternativă la ceea ce este acum. Democraţia din România are nevoie de un partid de stânga puternic, cu viziune, modern şi adaptat noilor cerinţe din acest moment. PSD a reuşit într-un timp scurt, printr-un program de reconstrucţie şi de modernizare, să ajungă de la un scor de 20% la un scor de peste 30%. În acest moment, PSD are cel mai mare număr de consilii judeţene, respectiv 20, şi cel mai mare număr de primari aleşi, aproximativ 1.500. Rămânem cel mai mare partid din România. Procesul de reconstrucţie internă a dat roade în acest moment”, a spus Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul central al PSD.