La mulţi ani tuturor românilor, de acasă și de pretutindeni!

În Noul An, îmi doresc ca România să treacă cu bine peste provocarea celor patru rânduri de alegeri, să nu fie dezbinată și să punem cu toții umărul pentru obiectivele importante de țară.

Angajamentul nostru, de a urmări un model de guvernare care-și propune corectarea cât mai multor nedreptăți și inechități, rămâne ferm.

Nu-i lăsăm în urmă pe salariați și pensionari, profesori și agricultori, pe cei cu venituri mici, care trebuie protejați și sprijiniți de către stat. Aceste categorii merită mai mult respect, iar demnitatea lor nu poate fi sub nicio formă ignorată.

Anul acesta am început mai multe reforme tocmai pentru a putea menține stabilitatea socială, dar fără a o afecta pe cea economică. Ele vor continua și în anul care vine, chiar dacă vom trece prin patru runde de alegeri. 

Am luptat cu mai multă determinare pentru interesele noastre în interiorul UE și iată că eforturile au dat roade chiar în acest sfârșit de an. Vom fi din martie integrați în spațiul Schengen, cu granițele maritime și aeriene, și vom continua să luptăm pentru ceea ce este al nostru, o integrare deplină.

Pentru 2024, le doresc colegilor social-democrați multă putere de muncă. Intrăm în mai multe competiții electorale importante nu doar pentru noi, ci și pentru România. Pentru că așa cum am arătat, PSD rămâne garanția stabilității, a responsabilității politice.

Suntem deasupra politicii de tip vuvuzea, demonstrăm românilor coerență politică și încercăm să menținem echilibrul de care are nevoie o societate pentru a fi guvernată bine.

Anul 2024 să ne aducă înțelepciune și cât mai multă energie pentru a reprezenta interesele românilor cât mai corect, în interior și în exteriorul granițelor tării.

La mulți ani!