Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat luni, 07 septembrie 2020, că PSD îi va da o lecție lui Orban pe care s-o țină minte în aceste alegeri.

“PSD îi va da o lecție lui Orban pe care s-o țină minte în aceste alegeri! Toți candidații PSD sunt pregătiți și determinați să pună stop jafului penelist pe 27 septembrie! Mă așteptam însă ca premierul Orban să spună că aceste alegeri sunt dificile din cauza condițiilor speciale în care se desfășoară. Pentru că, înainte de toate, sunt necesare o serie de măsuri coerente pentru ca populația să vină în siguranță la vot. Nu că sunt dificile pentru că îi este frică de forța PSD!”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Acesta a adăugat că Guvernul PNL „a dat-o deja în bară” cu deschiderea şcolilor, iar toate datele arată că „va fi un mare fiasco”.

„Incompetenţii din Guvern trebuie să iasă din logica de campanie în care au fost timp de 10 luni de zile şi să ia măsuri clare atât pentru desfăşurarea activităţilor şcolare, cât şi pentru organizarea corectă şi în siguranţă a alegerilor”, a mai menționat Marcel Ciolacu.