Președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, senatorul Paul Stănescu, secretarul general al PSD, și prim-vicepreședintele PSD Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor și Infrastructurii, au participat joi, 10 noiembrie 2022, la conferința județeană de alegeri a PSD Giurgiu. Deputatul Marian Mina a fost reales în funcția de președinte al PSD Giurgiu.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat joi că aşteaptă revenirea în partid a tuturor primarilor care au plecat din rândurile social-democraţilor.

„Cu adevărat putem vorbi de un nou început la Giurgiu, deja pe alte principii prin alegerea lui Marian Mina în funcţia de preşedinte. Mă bucur că este atât de ambiţios şi cred că nici pe mine nici pe domnul Stănescu nu ne deranjează să întreacă şi Oltul şi Buzăul, dar ca să realizeze acest lucru trebuie să fie în continuare cu întreaga echipă alături de oameni, să nu facă nicio diferenţă în administraţia locală între aleşii PSD şi aleşii altor partide. Înţeleg că a fost un anumit moment în care anumiţi primari au fost păcăliţi să părăsească partidul, cred că trebuie să îşi arate calităţile de lider şi întreaga echipă să revină alături de PSD Giurgiu, o echipă care este un exemplu pentru multe organizaţii”, a afirmat Marcel Ciolacu.