PSD condamnă scandalul interminabil din Guvern și din Coaliția de Guvernare.

Domnilor guvernanți, românii sunt preocupați de nivelul lor de trai! Un nivel de trai care se prăbușește, pe fondul exploziei prețurilor la alimente, medicamente și energie.

Aceasta este România reală! O Românie care încă așteaptă măsuri pentru creșterea veniturilor populației, pentru protejarea consumatorilor vulnerabili, pentru sprijinirea familiilor cu copii sau pentru  pregătirea noului an școlar!

O Românie reală de care sunt rupți cei care conduc și se ceartă ca nebunii pe funcții și pe controlul  partidelor din Coaliția de guvernare.

PSD condamnă absența și tăcerea asurzitoare a președintelui Klaus Iohannis față de aceste certuri. Președintele României a girat personal acest Guvern de scandalagii.

Este evident că schimbările din Executiv și din partidele aflate la guvernare nu sunt făcute în interesul cetățenilor, ci doar pentru satisfacerea orgoliilor politice ale celor care conduc țara.

Este un comportament cinic și iresponsabil, care arată dezinteresul total al guvernanților față de problemele reale ale cetățenilor și ale celor care i-au votat la ultimele alegeri.

Biroul de presă al PSD