Președintele PSD Marcel Ciolacu și secretarul general al PSD Paul Stănescu au făcut duminică, 21 martie 2021, o vizită în județul Dâmbovița. Liderii PSD au participat cu ocazia Zilei Internaționale a Pădurii la o plantare de arbori în zona Moreni din județul Dâmbovița iar apoi s-au întâlnit cu membrii organizației PSD Dâmbovița. La evenimente au participat și președintele CJ Dâmbovița Corneliu Stefan, senatorul PSD Titus Corlățean, primarul mun. Târgoviște Cristian Daniel Stan, deputatul PSD Carmen Holban, deputatul PSD Radu Popa, deputatul PSD Marian Tachianu și deputatul PSD Ionuț Vulpescu.

Marcel Ciolacu a anunţat duminică, la Târgovişte, că parlamentarii PSD vor să depună o iniţiativă legislativă care să stopeze migraţia parlamentarilor de la un partid la altul.

„A mai existat un asemenea proiect de lege, atunci Curtea Constituţională a spus că nu-i constituţional, pentru că era vot uninominal. Gândim să depunem aşa ceva, ţinând cont că s-a revenit la votul pe liste. Să nu mai poată să existe migraţia politică în Parlament”, a declarat Marcel Ciolacu într-o conferinţă de presă.