Președintele PSD Marcel Ciolacu și secretarul general al PSD Paul Stănescu însoțiți de prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, deputat PSD și președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, deputat PSD au făcut vineri, 18 iunie 2021, o vizită în județul Timiș. Aceștia s-au întâlnit cu alegătorii din comuna Voiteg. În cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PSD Timiș, Marcel Ciolacu a declarat că speră ca pe 27 iunie PSD să câștige cât mai multe administrații.

“Eu sper ca pe 27 să câștige PSD cât mai multe administrații, fiindcă nu întâmplător avem cel mai mare număr de administrații câștigate de PSD. De obicei, noi găsim cei mai buni gospodari și oameni care să aibă capacitatea de a implementa proiecte importante pentru comunitățile lor. Mi-aș dori ca românii, indiferent unde se află, că sunt la Buzău, că sunt la Olt, că sunt la Timiș, că sunt la București, să încerce să nu mai facă experimente, cum este deja celebru experimentul de la Sectorul 1, și, fără nicio ipocrizie, să știți că nu îmi doresc ca acest experiment să fie și la dumneavoastră, la Timișoara, cu toate că domnul primar, încet-încet, începe să aibă aceste premize nu tocmai plăcute”, a spus Marcel Ciolacu.

Sorin Grindeanu a afirmat că PSD va spijini orice inițiativă care vine în favoarea Timișului și Timișoarei.

“Noi vom sprijini orice inițiativă care vine în favoarea Timișului și Timișoarei, pentru că aici nu e loc de culoare politică, e vorba de toți timișorenii care s-ar putea afla în câteva luni într-o situație destul de dificilă, fără apă caldă și căldură”, a menționat prim-vicepreședintele PSD.