Președintele PSD Marcel Ciolacu și secretarul general al PSD Paul Stănescu însoțiți de prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, deputat PSD, deputatul Silviu Hurduzeu, președinte interimar PSD Caraş-Severin, senatorul PSD Ion Mocioalcă și candidatul PSD Bocșa la alegerile locale parțiale Mirel Pascu au făcut vineri, 18 iunie 2021, o vizită în județul Caraș-Severin. Aceștia s-au întâlnit cu alegătorii din orașul Bocșa. Marcel Ciolacu a declarat în cadrul unei conferințe de presă susținută la sediul PSD Caraș-Severin că după vizitele în județe își explică „din ce în ce mai greu de ce domnii de la PNL și USR se află încă la guvernare”.

“Eu, după vizita împreună cu domnul Stănescu a patru-cinci județe, sperăm săptămâna viitoare și cu domnul Grindeanu, încep să îmi explic din ce în ce mai greu de ce domnii de la PNL și USR se află încă la guvernare. Sperăm ca și parlamentarii lor să dea aceleași explicații când merg pe stradă, în cazul în care fac acest lucru, pentru că lucrurile nu arată așa bine la baza societății românești”, a spus președintele PSD.

Președintele interimar PSD Caraş-Severin a afirmat că a ales într-o zi de campanie specifică PSD, să discute cu oamenii și să se întâlnească cu cetățenii orașului Bocșa.

“Am fost cu o parte din dumneavoastră împreună în Bocșa într-o zi de campanie specifică PSD, în care am ales să discutăm cu oamenii, să renunțăm la mitinguri electorale și să ne întâlnim cu cetățenii orașului Bocșa și vreau să vă spun că am fost plăcut impresionați de căldura cu care am fost primiți și de deschiderea cetățenilor față de PSD”, a specificat Silviu Hurduzeu.

Mirel Pascu a adăugat că orașul Bocșa „are probleme grave” și crede că trebuie găsite găsim soluțiile corecte și profesioniste pentru a le rezolva pentru cetățenii din Bocșa.

“Eu sunt candidatul PSD care vrea să preia primăria Bocșa pentru că orașul are probleme grave. Sunt lucrări de canalizare, de apă, de gaz, PNDL e cu un picior în groapă, pentru că firma care a câștigat licitația de anul trecut de 10 milioane de euro este în insolvență și este în pericol acest contract de a se derula în continuare. V-am enumerat doar patru probleme majore ale orașului și pentru acestea cred că trebuie să găsim soluțiile corecte și profesioniste pentru a le rezolva pentru cetățenii din Bocșa”, a conchis candidatul PSD la primăria orașului Bocșa.