Clotilde Armand e obligată să revină din concediu și să își facă treaba respectând legea. După o lună de achiziții netransparente, contracte ținute la secret și creștere a costurilor cu salubritatea, Sectorul 1 al Capitalei se întoarce de unde a plecat. Timp de 30 de zile, Primăria și Prefectura nu au informat cetățenii cu privire la contracte, la evoluția colectării deșeurilor, contravenții specifice constatate și sancționate, strategia pe termen mediu și lung. Singurele informații apărute public au fost cele relatate de presă sau cele cerute insistent de către consilierii locali.

Chiar dacă starea de alertă nu a fost prelungită, Partidul Social Democrat  insistă pentru înființarea unei Comisii de verificare a achizițiilor publice din această perioadă. Cetățenii trebuie să afle de ce și pentru ce au plătit 3 contracte de salubrizare în loc de unul singur! Cerem consilierilor locali PNL și PMP să voteze pentru înființarea acestei comisii și să înceteze să o susțină pe Clotilde Armand în demersurile sale abuzive.

Totodată vom continua campania de strângere de semnături pentru demiterea primarului Clotilde Armand, vinovată de tot acest haos administrativ.

Florin Manole,

Președinte PSD Sector 1