Florin Manole: Clotilde Armand dă fără licitație 1 milion de euro unei firme de pază, dar lasă nepăzit cel mai important spital de copii din România!

Cel mai important spital pentru copii din România, Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, este lăsat de la 1 iulie fără pază de primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Astfel, în vreme ce la începutul acestei săptămâni, aceeași Clotilde Armand a atribuit, fără licitație, mai mult de 1 milion de euro unei firme private de pază, cel mai important spital pentru copii din România este anunțat că Primăria Sector 1 nu mai are bani pentru plata serviciilor de pază pentru spital.

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” devine astfel prima victimă a hotărârii de consiliu, pe care majoritatea USR-PNL a votat-o în februarie anul acesta, prin care Primăria de sector renunța la administrarea a 4 spitale din sector. Motivul? „Economii la bugetul local” pe seama sănătății cetățenilor, într-un an în care finanțarea spitalelor este foarte importantă.

Anunțăm pe această cale că în prima ședință de consiliu, de vineri 2 iulie, Partidul Social Democrat va propune prin consilierii locali ai Sectorului 1 soluția pentru ca activitatea celui mai important spital pentru copii din România să nu fie perturbată de lipsa totală de responsabilitate a actualei administrații USR-PNL.

Florin Manole

Președinte interimar PSD Sector 1 București