Delegația Partidului Social Democrat formată din președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu, secretarul general interimar al PSD Paul Stănescu, primarul General al Capitalei Gabriela Firea, europarlamentarul PSD Claudiu Manda și deputatul PSD Mihai Weber a participat miercuri, 26 februarie 2020, la consultările cu partidele și formațiunile politice parlamentare de la Palatul Cotroceni.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a declarat miercuri, după consultările cu preşedintele Klaus Iohannis, că social-democraţii nu intenţionează să voteze un guvern minoritar al PNL.

„Noi am spus că dacă se vine cu un prim-ministru şi un guvern în integralitatea sa de specialişti, PSD nu are nimic împotrivă să îl voteze, pe perioada până la alegerile la termen, constituţionale. Asta înseamnă că nu vom vota niciun fel de guvern minoritar al PNL”, a afirmat Marcel Ciolacu în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la Palatul Cotroceni.

consultari (4)
consultari (3)