Consilierii locali USR, PNL și PMP din Sectorul 1 refuză verificarea achizițiilor făcute de Clotilde Armand în starea de alertă

După ce în spațiul public au apărut informații și documente oficiale care dovedesc că Primăria a încălcat procedurile și legea în timpul stării de alertă, Partidul Social Democrat a convocat pentru astăzi, orele 11:00, o ședință extraordinară a Consiliului Local Sector 1 pentru înființarea unei Comisii de verificare a achizițiilor făcute de primarul Clotilde Armand în acea perioadă.

Alianța USR-PNL-PMP s-a opus acestor verificări absentând nejustificat de la ședința Consiliului Local. După ce au adus sectorul într-o stare jalnică, de la salubrizare până la subfinanțarea spitalelor, partidele responsabile de dezastrul administrativ boicotează și demersurile de transparentizare a cheltuirii bugetului local.

Consilierii locali ai Partidului Social Democrat vor insista cu proiectul acestei Comisii de verificare în toate ședințele Consiliului Local, până când alianța care o protejează pe Clotilde Armand va ceda și demersul va fi aprobat.

Petre Florin Manole,

Președinte PSD Sector 1