Organizaţia Femeilor Social Democrate îşi manifestă nemulţumirea şi condamnă modul în care candidatul PNL – USR – PLUS, Nicuşor Dan, se comportă în campania electorală, faţă de contracandidaţii săi şi în special faţă de candidatul PSD, Gabriela Firea.

Expresiile jignitoare, acuzaţiile nefondate culminând cu folosirea apelativului ”panaramă” denotă nu numai un limbaj suburban, dar si dispreţul faţă de contracandidaţii săi, faţă de femei, în general. O asemenea persoană nu are ce căuta în politică şi cu atât mai puţin într-o funcţie de demnitate publică, cea de primar general al Capitalei.

Gabriela Firea a dovedit în funcţia de primar general al Bucureştiului că este un bun gospodar, un bun conducător, care are capacitatea să gestioneze Capitala şi să asigure condiţii civilizate locuitorilor săi.

Pe 27 septembrie femeile social democrate şi nu numai, vor fi prezente la urne  pentru a da votul candidaţilor PSD în Capitală şi în toată ţara. Vom vota cu convingerea că PSD a desemnat cei mai valoroşi candidaţi şi merită să câştige.

Maria Lazar,

Secretar general