Bilanțul administrației Clotilde Armand: șobolanii de pe mormanele de gunoi au împlinit 1 an

Partidul Social Democrat Sector 1 respinge impostura primarului Clotilde Armand, care încearcă să-și ascundă toate nerealizările și să cosmetizeze eșecurile.

Bilanțul a ceea ce a ratat să facă primarul Clotilde Armand e amplu și consistent. La un an de mandat, problemele gunoaielor și șobolanilor, paragina școlilor și grădinițelor și subfinanțarea sănătății rămân nerealizările principale ale unei administrații mai proaste ca oricare alta din istoria Capitalei:

– scandalul gunoaielor, declanșat și întreținut exclusiv de către Clotilde Armand, a reprezentat o rușine națională. A scăzut calitatea serviciului public, s-au acumulat datorii și penalități și s-au plătit 3 firme de colectare a deșeurilor în loc de una în perioada stării de alertă;

– subfinanțarea sănătății, care a început cu renunțarea la spitalele din sector și a continuat, practic, cu tergiversarea finanțării unităților sanitare. În primele 6 luni ale anului, finanțarea sănătății a fost 0 (zero) și s-a deblocat doar după presiuni publice precum situația pazei de la Spitalul “Grigore Alexandrescu”. USR și PNL sunt egal vinovate pentru această situație;

– paragina școlilor și grădinițelor a fost determinată de lipsa investițiilor în reparații și recepția târzie a lucrărilor realizate de vechea administrație. Mai mult, în timpul verii, Clotilde Armand a ținut jumătate din grădinițele de vară închise, deși exista buget alocat pentru întregul program.

Adusă cu surle și trâmbițe de către alianța toxică USR-PNL, Clotilde Armand și-a dezamăgit până și cei mai fanatici susținători și a făcut din cetățenii Sectorului 1 victimele incompetenței sale administrative.

Florin Manole,

Președinte PSD Sector 1