06.11.2018

Declarații de presă susținute de președintele PSD Liviu Dragnea la Parlament

Întâlnirea de azi a fost programată doar pentru a discuta despre ASF și CNA. Am acceptat solicitarea grupurilor PNL și UDMR să se amâne voturile în plen de mâine, pentru că sunt plecați la Congresul PPE, și atunci, în mod firesc, trebuie să amânăm și audierile în comisii, pentru că ar fi fără precedent să se audieze în comisii astăzi propunerile pentru ASF și CNA și de-abia peste o săptămână să fie votul în plen. Decizia luată a fost să amânăm și comisiile pentru săptămâna viitoare, marți, și miercuri votul în plen.

Întrebare: În continuare, cei doi candidați stau cu emoții, Viorel Ștefan și Leonardo Badea? S-a luat vreo decizie?

Liviu Dragnea: Avem timp suficient în aceste zile.

Întrebare: Domnul Ștefan spunea că el nu renunță să candideze pentru funcția de președinte ASF.

Liviu Dragnea: Vorbiți cu domnul Ștefan. Dacă domnul Ștefan și ceilalți colegi ar învăța, la câtă experiență și păr alb au, să fie mai tăcuți, ar fi mult mai bine!

Întrebare: Domnul Tăriceanu spunea aseară că mai mulți colegi de-ai dumnealui sunt îngrijorați de faptul că s-ar putea pierde majoritatea și că este și preocuparea dumnealui. Sunt aceste îngrijorări justificate?

Liviu Dragnea: Nu, dar eu știu că domnul Tăriceanu a făcut o declarație în timpul zilei că nu e preocupat de pierderea majorității. Nu, majoritatea nu se va pierde în Parlament.

Vă mulțumesc mult!