31.10.2018

Viorica Dăncilă: Investiţiile au ajuns la 15,2 miliarde lei, cu 25,7% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri, 31 octombrie 2018, că execuţia bugetară pe primele nouă luni ale anului arată atenţia acordată investiţiilor, care au ajuns la 15,2 miliarde de lei, şi onorării angajamentelor Guvernului de a creşte veniturile populaţiei.

"Execuţia bugetară pe primele nouă luni arată atenţia acordată investiţiilor şi onorării angajamentelor Guvernului de a creşte veniturile populaţiei. Investiţiile au ajuns la 15,2 miliarde lei, cu 25,7% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. În această perioadă, au intrat în economie 9,4 miliarde lei din fonduri europene şi mă refer la plăţi efectuate, o creştere cu 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Suntem responsabili de finanţele publice. Ne încadrăm în ţinta de deficit bugetar de până la 3% din Produsul Intern Brut" a precizat Viorica Dăncilă.