24.01.2019

Viorica Dăncilă: Astăzi marcăm Ziua Principatelor Unite atât în România, cât și la Bruxelles; este un motiv de mândrie

Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj cu prilejul aniversării Zilei Principatelor Unite în care spune că este un motiv de mândrie şi, totodată, "o confirmare a faptului că poporul român a avut întotdeauna puterea şi înţelepciunea să aleagă calea dreaptă".

"Faptul că, astăzi, marcăm Ziua Principatelor Unite atât în România, cât şi la Bruxelles, unde în calitate de stat care deţine Preşedinţia Consiliului Uniunii Europene ne asumăm cu onoare responsabilităţile, este un motiv de mândrie pentru ţara noastră şi pentru români. Este, totodată, o confirmare a faptului că poporul român a avut întotdeauna puterea şi înţelepciunea să aleagă calea dreaptă. Am încredere absolută în destinul nostru naţional şi european. Am încredere în români şi în România!", a afirmat Viorica Dăncilă.