09.09.2019

Viorica Dăncilă a participat la festivitatea de deschidere a anului școlar, la Școala Gimnazială din Sântămăria Orlea, Hunedoara

Premierul Viorica Dăncilă, președintele PSD, a participat luni, 9 septembrie 2019, la festivitatea de deschidere a anului școlar, la Școala Gimnazială din Sântămăria Orlea, Hunedoara.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni că este important ca elevii din mediul rural să aibă aceleaşi oportunităţi ca şi copiii din mediul urban, primul ministru menţionând că îşi doreşte ca un număr cât mai mare dintre aceştia să poată urma cursurile unei facultăţi.

"Am considerat că trebuie să particip la deschiderea anului şcolar şi la o şcoală din mediul rural. Este important să ne îndreptăm atenţia către copiii din mediul rural, care merită aceleaşi oportunităţi ca şi cei din mediul urban. Am găsit aici un primar foarte inimos, investiţii în şcoli, în grădiniţă, ceea ce arată preocuparea atât a administraţiei locale, dar şi a Guvernului României, pentru că sunt proiecte desfăşurate la nivel guvernamental", a spus Viorica Dăncilă.