10.10.2018

VIDEO Liviu Dragnea: La referendum a fost o voinţă de participare de 4 milioane de români; Acesta este rezultatul şi mergem înainte

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, 10 octombrie 2018, că rezultatul referendumului pentru redefinirea familiei este un eşec al celor care au votat "DA", că nu poate fi considerat un eşec al unui partid, acesta susţinând că, în cazul unui scrutin popular fără prag, automat s-ar mări procentul de prezenţă la urne.

"În al doilea rând, s-a spus că este referendumul PSD, că este referendumul meu. Am auzit oameni de foarte bună credinţă spunând că de fapt în spatele întrebării respective ar fi un interes al meu sau al PSD. Deci nu a fost niciun fel de limită în această materie de manipulare. Până la urmă, a fost o voinţă de participare de 4 milioane de români, care au vrut să îşi exercite dreptul de vot, alţii au boicotat. Ăsta este rezultatul şi mergem înainte", a adăugat Liviu Dragnea.