31.10.2018

VIDEO Liviu Dragnea: Dacă PSD decide să remanieze un ministru o va face în cadrul structurilor de partid

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, 31 octombrie 2018, că dacă PSD va decide să remanieze un ministru, o face în interiorul structurilor de partid, nu ca instrument al Opoziţiei.

"Nici măcar eu (nu am votat moţiunea simplă pe Justiţie). Deci, asta înseamnă că parlamentarii PSD nu au acceptat să demită un ministru la solicitarea Opoziţiei. Ăsta a fost sensul declaraţiei mele de ieri şi sensul votului de astăzi. În schimb, am văzut pe un site care spunea că nu ştiu ce au dejucat puciştii. Puciştii din PSD se pare că încet - încet ajung ca ISIS - indiferent ce bombiţă apare pe nu ştiu unde prin lume, încep să şi-o revendice. Ăsta a fost un semnal foarte clar că PSD, dacă va decide să remanieze un ministru, o face în interiorul structurilor de partid, nu ca şi instrument al Opoziţiei", a spus Liviu Dragnea la Palatul Parlamentului.