02.11.2018

Premierul Viorica Dăncilă a participat la reuniunea cvadrilaterală la nivel înalt România-Bulgaria-Serbia-Grecia

PSD

Premierul Viorica Dăncilă a participat vineri, 2 noiembrie 2018, la reuniunea cvadrilaterală la nivel înalt România-Bulgaria-Serbia-Grecia. Viorica Dăncilă a declarat vineri, la Varna, că la întâlnirea la nivel înalt România-Bulgaria-Serbia-Grecia-Israel a subliniat necesitatea de a fi făcute mai multe lucruri pentru securitatea energetică a Europei, în special prin diversificarea surselor de aprovizionare şi accelerarea interconectărilor.

"Am avut ocazia de a reevalua stadiul proiectelor comune din domeniul infrastructurii de transport şi al infrastructurii energetice. Am subliniat necesitatea de a face mai mult pentru securitatea energetică a Europei, în special prin diversificarea surselor de aprovizionare şi accelerarea interconectărilor. În domeniul transportului, am reafirmat interesul României pentru crearea unui grup de lucru, care să analizeze studiile de fezabilitate legat atât de autostrăzi, dar şi de construirea unor noi poduri peste Dunăre, cum este cazul României şi Bulgariei", a afirmat premierul Dăncilă în cadrul unei declaraţii de presă comune cu preşedintele sârb, Aleksandar Vucic, şi premierii bulgar, Boiko Borisov, grec, Alexis Tsipras, şi israelian, Benjamin Netanyahu.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE