30.10.2018

Liviu Dragnea despre remaniere: Se au în vedere doar eficienţa, capacitatea de comunicare, capacitatea de muncă

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat marți, 30 octombrie 2018, că CEX-ul va fi stabilit de partid, şi "nu de presă", iar la baza evaluării miniştrilor vor sta numai criterii de competenţă, şi nu "chestiuni personale, de puci".

"Eu ţin foarte mult la colegii mei şi le spun mereu să înţeleagă că încă CEX-ul de la PSD, care a devenit deja eveniment naţional, încă este convocat de noi, nu de presă. Deocamdată îl convocăm noi, din moment ce nu am anunţat un CEx, nu am anunţat o zi anume, ci am anunţat doar, nu am ascuns faptul că analizăm cu atenţie, în frunte cu primul-ministru, activitatea fiecărui ministru în parte, şi nu pe chestiuni personale, pe chestiuni de puci, nepuci, pucişti, nepucişti, pentru că din ce am vorbit cu doamna prim-ministru o să fie şi nişte dezamăgiri şi nişte surprize. Se au în vedere doar eficienţa, capacitatea de comunicare, capacitatea de muncă, şi capacitatea de a gestiona relaţiile obligatorii, şi comunicarea obligatorie şi coordonarea obligatorie pe care trebuie să le aibă majoritatea membrilor Guvernului în perioada asumării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Restul sunt oameni nerăbdători, oameni supăraţi, oameni care se iau după zvonuri şi care se enervează, oameni care se iau după zvonuri şi se bucură. Eu mai mult decât să fiu foarte clar, să vorbesc foarte limpede şi rar, cât de rar pot, ca să înţeleagă toată lumea, nu pot să fac mai mult", a precizat Liviu Dragnea.