24.01.2019

Liviu Dragnea: Curajul național și inteligența diplomatică trebuie readuse în prim-planul vieții politice din prezent

PSD

Președintele PSD Liviu Dragnea a transmis un mesaj de Ziua Principatelor Unite prin afirmă că curajul naţional şi inteligenţa diplomatică sunt valori care trebuie readuse în prim-planul vieţii politice româneşti din prezent.

"Unirea de la 1859 a Principatelor Române Moldova şi Ţara Românească a fost un act de curaj naţional şi de inteligenţă diplomatică - două valori ce trebuie readuse în prim-planul vieţii politice româneşti din prezent. Am convingerea că, aşa cum a făcut-o de fiecare dată în momentele majore ale istoriei, naţiunea română îşi va regăsi resursele patriotice care au făcut-o mare şi puternică. La mulţi ani, România!", a scris Liviu Dragnea pe Facebook. 

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE