07.01.2019

George Ciamba: Viziunea pe care o proiectăm pentru viitor este în jurul coeziunii europene

PSD

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene George Ciamba a declarat luni că viziunea pe care România o proiectează în calitate de ţară care deţine Preşedinţia Consiliului UE este aceea a coeziunii europene.

"În această etapă importantă credem că UE are nevoie mai mult decât niciodată de mai multă unitate şi coeziune. Avem convingerea că viziunea pe care o proiectăm pentru viitor trebuie proiectată în jurul coeziunii. De aceea, Preşedinţia României are ca idee cheie coeziunea ca valoare politică, care asigură unitatea ţărilor membre - un mesaj foarte important pe care trebuie să-l dăm în momentul în care UE este supusă unor schimbări. În acelaşi timp, coeziunea are o dimensiune economică, legată direct de convergenţă. Să nu uităm că România a performat foarte bine în Uniunea Europeană", a declarat George Ciamba la Palatul Victoria.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE