03.02.2019

VIDEO Comitetul Executiv Naţional al PSD s-a reunit la Parlament

PSD

 

Comitetul Executiv Naţional al Partidului Social Democrat s-a reunit duminică, 03 februarie 2019, la Palatul Parlamentului. 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică că în 2019, unul din pilonii pe care se va baza bugetul vor fi investiţiile.

"În 2019, unul din pilonii pe care se va baza bugetul vor fi investiţiile, atât la nivel naţional, cât şi local. I-am cerut ministrului de Finanţe să mai facă o simulare pe bugetele locale pentru a fi sigur că niciun consiliu judeţean nu va fi în situaţia în care să nu aibă mai mulţi bani decât până acum", a declarat Liviu Dragnea.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE