05.09.2019

FOTO/VIDEO Viorica Dăncilă a vizitat “Spitalul Orășenesc Sf. Spiridon” din Mioveni

Premierul Viorica Dăncilă, președintele PSD, a vizitat joi, 5 septembrie 2019, “Spitalul Orășenesc Sf. Spiridon” din Mioveni.

"Vreau să-l felicit pe domnul primar și administrația publică locală pentru implicare. E un spital modern, am văzut și aparatura pe care au adus-o în acest spital, deci iată că se fac investiții și cred că acest lucru este important. Este o investiție la care Guvernul României a participat. Era normal să vin la această recepție. N-aș lega totul de campania electorală. Am văzut că sunt alții care conduc fiecare lucru spre campania electorală sau spre interesul personal. Pentru mine este important, ca prim-ministru, că, iată, se fac spitale în România, că avem dotări foarte bune, dotări de care va vorbi doamna ministru al Sănătății, că în timp ce alții vorbeau de închiderea de spitale, noi încercăm să dotăm toate spitalele din România cu aparatură performantă." a declarat premierul după eveniment.