15.03.2019

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Iohannis, președintele rușinii naționale

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa consideră că președintele trebuia să promulge Bugetul și să își ceară scuze pentru faptul că a întârziat atât acest moment. Președintele Iohanis și-a evidențiat din nou latura de sabotor la adresa țării și de ură împotriva românilor.

Iohannis mai bine ar răspunde de modul în care a PNL a ales să reprezinte România la Bruxelles, propunând oameni care nu au nicio legătură cu liberalismul, fiind reprezentanți ai mafiei din timpul PDL, sau figuri cunoscute doar pentru atacurile permanente la adresa României. În loc să lanseze atacuri fără sens, președintele mai bine ar spune ceva despre lista PNL, care nu este una ce poate reprezenta interesele românilor.

Președintele este singurul vinovat de întârzierea cu care Bugetul intră în vigoare și orice eventuală consecință negativă a acestei întârzieri, îi este imputabilă lui Klaus Iohannis. Președintele trebuia să se scuze pentru blocarea proiectului de buget, prin atacarea la CCR și cererea de reexaminare, nu să atace gratuit Guvernul”, a spus Răzvan Popa.