07.02.2019

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Iohannis a transformat România într-un câmp de luptă

PSD

Europarlamentarul PSD Răzvan Popa consideră că preşedintele şi-a propus să împiedice PSD să îşi aplice programul de guvernare, iar jocul respingerii propunerilor de miniştri face parte din strategia lui Klaus Iohannis.

„Devine evident că preşedintele și-a propus să împiedice cu orice preț PSD să realizeze programul său de guvernare. Ținta principală e ca PSD să nu facă investițiile la nivel local. De aceea atacă Ministerul Dezvoltării Regionale.

Klaus Iohannis este conştient că un succes al PSD în aplicarea programului de guvernare elimină şansele sale la prezidenţiale.

Acest tip de atitudine nu poate fi acceptată de PSD. Guvernul şi PSD au dat dovadă de răbdare şi au căutat un compromis instituţional, pentru că aşa considerăm că era în interesul cetăţenilor.  Această etapă s-a încheiat.

Vom trece la folosirea mijloacelor legale pe care le avem la dispoziție pentru a-l determina pe președinte să își facă treaba pe care o are și să termine cu aventurile politice”, a declarat Răzvan Popa.  

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE