28.09.2018

Dan Nica (PSD): Monica Macovei este ultima persoană care să vorbească despre imaginea României la Bruxelles

PSD

Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD, condamnă atacurile recente lansate de Monica Macovei și atrage atenția că aceasta dă dovadă de ipocrizie vorbind despre imaginea României la Bruxelles, în condițiile în care ”ani la rând și-a criticat propria țară în Parlamentul European”.

”Ipocrizia doamnei Macovei nu cunoaște limite! Este inadmisibil ca după ce ani la rând a denigrat România în toate discursurile și acțiunile sale din Parlamentul European, ca și cum aceasta ar fi fost principala ei misiune ca ales european, Monica Macovei să vină acum să ne explice cum e cu imaginea țării noastre la Bruxelles. Este un demers politicianist trist, bazat pe aceleași minciuni propagandistice pe care le proferează de când a fost aleasă europarlamentar” arată Dan Nica.

Liderul europarlamentarilor PSD consideră că vizita la Bruxelles a premierului Viorica Dăncilă și a Președintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu a fost una oportună în contextul unui climat dominat de intoxicări despre situația din România.

”Vizita a fost una absolut necesară. Vedem foarte bine cum propaganda antiguvernamentală face mari eforturi să împrăștie aceleași minciuni din țară și la Bruxelles. Oamenii precum Monica Macovei sunt neobosiți în răspândirea intoxicărilor. În acest context, vizita și-a îndeplinit rolul de a arăta realitatea din România, de a evidenția toate lucrurile bune făcute de Guvernul PSD+ALDE pentru români și de a dezvălui atât abuzurile din ultimii ani, cât și absurditatea manipulărilor care au circulat până acum în Parlamentul European”, mai spune Dan Nica.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații.ÎNCHIDE