23.10.2018

Dan Nica (PSD): Binomul Preda-Macovei duce din nou în derizoriu dezbaterile din Parlamentul European

Dan Nica, liderul europarlamentarilor PSD, condamnă discursurile susținute de Monica Macovei şi Cristian Preda în plenul Parlamentului European, la dezbaterea privind viitorul Uniunii Europene, subliniind că politizarea discuțiilor face mult rău României, mai ales în contextul pregătirilor pentru preluarea Președinției Consiliului UE.

”Deja nu mai este nicio surpriză că binomul Preda-Macovei profită de orice ocazie să denigreze România în Parlamentul European. Chiar și cu prilejul dezbaterilor privind viitorul UE, un moment important, în care România trebuia să arate întregii Europe că este o țară unită, matură și pregătită să preia Președinția Consiliului European, cei doi duc în derizoriu discuțiile, repetând aceleași minciuni cu care ne-au obișnuit până acum”, arată Dan Nica.

Dan Nica dă asigurări că europarlamentarii PSD vor lupta în continuare pentru a demonta intoxicările proferate în Parlamentul European de către politicieni precum Macovei și Preda: ”Oricâtă propagandă ar face acești politicieni, a căror singură misiune este aceea de a creiona imaginea unei Românii slabe, noi vom rămâne consecvenți în a prezenta realitatea din țara noastră și vom avea grijă ca toate măsurile pozitive luate în acești ultimi ani de către Guvernul PSD+ALDE să fie cunoscute în forurile europene”.