18.01.2018

Comunicat de presă OFSD

PSD

Femeile social-democrate salută şi apreciază desemnarea doamnei Viorica Dăncilă în înalta funcţie de Prim-Ministru al României.

Numirea în această funcţie este o onoare pentru toate colegele din partid şi pentru femeile din România. Semnificaţia acestui act creşte, întrucât se rupe şirul istoric privind guvernarea ţării doar de către bărbaţi şi reprezintă un pas foarte important spre o democraţie reală.

Femeile social-democrate sunt mândre şi privesc cu încredere această desemnare, întrucât Viorica Dăncilă este o femeie puternică şi responsabilă, cu o mare capacitate de efort şi angajare. Ea va fi susţinută de miile de femei din partid care reprezintă peste 42% din numărul total de membri ai PSD. De asemenea, ele reprezintă peste 30% din structurile de conducere politică şi din administraţia locală şi centrală.

Ascensiunea femeilor nu ar fi fost posibilă fără susţinerea conducerii partidului, a sprijinului dat de către preşedintele Liviu Dragnea.

Avem convingerea că noul premier care are susţinerea întregului partid va duce la îndeplinire programul de guvernare.

Doamna Prim-ministru, vă urăm multă putere de muncă! Dumneavoastră reprezentaţi speranţa de mai bine a românilor şi avem încredere în succesul primei femei, Prim-Ministru al României!

                   Organizaţia Femeilor Social-Democrate

18 ianuarie 2018

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE