20.09.2018

Comunicat de presa - Organizatia Judeteana PSD Bihor

COMUNICAT DE PRESĂ

În urma informațiilor și speculațiilor apărute în spațiul public în ultimele zile, dorim să facem unele precizări necesare pentru o mai bună raportare la situația reală.

În data de 21 septembrie va avea loc Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat, pentru a fi clarificate anumite aspecte interne. În acest sens, conducerea PSD Bihor a organizat marți, 18 septembrie, o ședință cu cei 29 de primari ai organizației, în vederea consultării acestora cu privire la aspectele ce urmează a fi discutate în cadrul Comitetului Executiv Național.

Decizia adoptată în cadrul acestei ședințe a fost în unanimitate pentru susținerea Programului de guvernare, pentru continuarea proiectelor și politicilor publice aflate în derulare, pentru stabilitate și dialog. Primarii PSD Bihor conștientizează legimitatea actualei conduceri a Partidului Social Democrat, ca atare, toate părerile exprimate au fost pentru respingerea cererii de demisie a președintelui PSD, domnul Liviu Dragnea. Acesta a fost mandatul încredințat președintelui organizației județene, domnul Ioan Mang pentru a fi transmis, ca atare, în cadrul ședinței de vineri a Comitetului Executiv Național.

Respectăm dreptul la opinie al fiecărui membru al partidului nostru, dar facem apel ca acestea să fie interpretate ca opinii personale și nu ca poziția oficială a organizației PSD Bihor.

BIROUL DE PRESĂ

PSD BIHOR