11.02.2019

Comunicat de presă - Eurodeputatul PSD Răzvan Popa

#comportamentsecuristoid

Victore, nici nu ştii cât de mic începi să fii....la caracter! Cred că ultimele ieșiri ale lui Victor Viorel Ponta arată din nou, dacă mai era nevoie, un analfabetism comportamental al celui căruia PSD i-a dat totul. Funcția de deputat, de ministru, de prim-ministru, de președinte de partid și poziția de candidat la alegerile prezidențiale. Ba mai mult....cei pe care azi îi jignește cu grosolănie au umplut un stadion întreg, Arena Națională, cu oameni, membri de partid și simpatizanți care să-l ovaționeze.

Aceștia, buni sau răi, deștepți sau mai puțin deștepți, de la toate nivelurile partidului, și-au rupt pingele să-i facă lui și unora foarte apropiați lui, campanie electorală....la europarlamentare, dar și la prezidențialele din 2014.

Tot ei au privit cu stupoare cum premierul din 2015 a dat bir cu fugiții și l-a lăsat pe Iohannis să-și pună „guvernul său". Și tot cei despre care Ponta are acum doar cuvinte de ocară, au aflat acum că guvernul „elitist" pe care l-a condus era făcut de serviciile care-l manevrau cu abilitate.

Dar, după cum spuneam, de unde nu e caracter (politic),  nu te poți aștepta decât la mitocănie si grosolănie.

Răzvan Popa,

Europarlamentar PSD