PSD

Liviu Nicolae DRAGNEA

Președintele PSD

 Preşedintele Camerei Deputaţilor                                Ales deputat în circumscripţia electorală nr. 36 Teleorman  în data de 11.12.2016, validat la data de 21.12.2016    

presedinte@psd.ro

Liviu Dragnea este omul care, într-un timp scurt, a dat PSD o direcție clară și integrativă.

PSD este astăzi un partid mai deschis și mai prietenos, adaptat exigențelor și provocărilor politice ale anului 2017.

Liviu Dragnea este primul președinte al PSD care a condamnat în mod oficial comunismul. De asemenea, este un susținător al luptei anti-corupție. 

După mandatul de președinte al lui Victor Ponta, Liviu Dragnea a confirmat transformarea PSD într-o forță politică social-democrată matură, bine definită identitar și ideologic în contextul politic românesc și european. Astăzi, PSD este partidul în care românii au cea mai mare încredere. 

Liviu Dragnea este un promotor al dialogului politic, ca bază pentru o conducere responsabilă și eficientă a României. Este, în același timp, un adept al guvernării locale. 

Președintele PSD a propus, în mai multe rânduri, construcția unui consens politic național în jurul unui proiect comun de dezvoltare a României. 

Sinteza activității parlamentare în legislatura 2012-prezent

Comisii permanente

Comisia pentru administrație publică și amenajarea teritoriului

Activitate parlamentară

Click aici pentru a vizualiza activitatea parlamentară

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații.ÎNCHIDE