PSD

Andi CRISTEA

Europarlamentar

În vârstă de 32 de ani, Andi Cristea a acumulat o vastă experiență în domeniul administrației publice, profesând atât în cadrul Parlamentului și Guvernului României, cât și în cadrul Parlamentului European. Cu studii în diplomație și politică, și-a început cariera încă de pe băncile facultății.

A absolvit cursurile Facultății de Științe Politice din cadrul SNSPA București, a efectuat studii postuniversitare de lungă durată în domeniul „Drept comunitar european”, la Universitatea București, Centrul de pregătire Economică și Administrativă.

A fost, pe rând, expert parlamentar, asistent parlamentar la Parlamentul European, consilier parlamentar, director de cabinet al Ministrului Justiției și director general în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Ca europarlamentar, va promova locul tinerilor în economia europeană și crearea de noi locuri de muncă pentru aceștia, în domenii precum cercetarea, inovația și tehnologia. De asemenea, se va preocupa de îmbunătățirea imaginii externe a României și de promovarea politicilor social-democrate.

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații.ÎNCHIDE