19.02.2018

Viorica Dăncilă: Un obiectiv al Guvernului este de a reduce decalajele dintre urban și rural cu 15% până în 2020

PSD

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, 19 februarie 2018, că unul din obiectivele Guvernului este acela de a reduce decalajele dintre mediul urban şi mediul rural cu cel puţin 15% până în 2020.

"Unul din principalele mele obiective, conform programului de guvernare, este acela de a reduce decalajele dintre mediul urban şi mediul rural cu cel puţin 15% până în 2020. Ştiu că nu este timp pentru felicitări şi, din acest motiv, astăzi, am venit însoţită de o echipă de miniştri pentru a prelua din dialogul cu dumneavoastră problemele pe care le întâmpinaţi. Misiunea mea, aşa cum am afirmat în plenul Parlamentului, când guvernul pe care îl conduc a primit votul de învestitură, este ca în 2020 România să urce în prima jumătate a clasamentului celor mai puternice economii din Uniunea Europeană, astfel încât tinerii să nu mai plece din România, iar cei care deja au plecat să îşi dorească să se întoarcă acasă", a declarat Viorica Dăncilă în discursul susţinut la Adunarea generală a Asociaţiei Comunelor din România. 

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE