19.02.2018

Viorica Dăncilă: Un obiectiv al Guvernului este de a reduce decalajele dintre urban și rural cu 15% până în 2020

Premierul Viorica Dăncilă a declarat luni, 19 februarie 2018, că unul din obiectivele Guvernului este acela de a reduce decalajele dintre mediul urban şi mediul rural cu cel puţin 15% până în 2020.

"Unul din principalele mele obiective, conform programului de guvernare, este acela de a reduce decalajele dintre mediul urban şi mediul rural cu cel puţin 15% până în 2020. Ştiu că nu este timp pentru felicitări şi, din acest motiv, astăzi, am venit însoţită de o echipă de miniştri pentru a prelua din dialogul cu dumneavoastră problemele pe care le întâmpinaţi. Misiunea mea, aşa cum am afirmat în plenul Parlamentului, când guvernul pe care îl conduc a primit votul de învestitură, este ca în 2020 România să urce în prima jumătate a clasamentului celor mai puternice economii din Uniunea Europeană, astfel încât tinerii să nu mai plece din România, iar cei care deja au plecat să îşi dorească să se întoarcă acasă", a declarat Viorica Dăncilă în discursul susţinut la Adunarea generală a Asociaţiei Comunelor din România.