11.07.2019

Viorica Dăncilă: Sunt bani de pensii şi salarii, nu avem o problemă legată de acest aspect

Premierul Viorica Dăncilă, președintele PSD, a declarat joi, 11 iulie 2019, că sunt bani de pensii şi salarii, adăugând că afirmaţiile preşedintelui Klaus Iohannis pe acest subiect "nu-şi au locul".

"Legat de afirmaţia domnului preşedinte Iohannis, am văzut acest lucru spus de foarte multe ori şi de fiecare dată am spus: sunt bani de pensii şi salarii, s-a dovedit că am avut dreptate, dar aceste lucruri vin mereu în spaţiul public. Pe lângă faptul că mi se pare inoportun, te joci într-un fel cu sentimentele pensionarilor, te joci cu sentimentele oamenilor. Sunt pensionari în România care trăiesc de la pensie la pensie, îşi planifică fiecare ban. În momentul în care preşedintele României vine şi spune că nu mai sunt bani de pensii, vă daţi seama că nu-i creează un confort pensionarului sau salariatului respectiv. De aceea, eu cred că aceste ieşiri publice nu-şi au locul. Sunt bani de pensii şi salarii, nu avem o problemă legată de acest aspect", a susţinut Viorica Dăncilă, la DC News.