08.03.2019

Viorica Dăncilă: Preşedinţia română a Consiliului UE a dovedit un mandat eficient şi de calitate

PSD

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, 08 martie 2019, la începutul şedinţei de guvern, că Preşedinţia română a Consiliului UE a dovedit un mandat "eficient" şi "de calitate", "extrem de apreciat" de toţi partenerii europeni. Premierul a prezentat un bilanţ al primelor două luni ale mandatului României la Preşedinţia rotativă a Consiliului UE.

"Comunitatea europeană înseamnă viaţă mai bună pentru sute de milioane de cetăţeni, securitate socială şi coeziune, drepturi şi libertăţi garantate. Sunt principiile care ne-au ghidat acţiunile şi care ne inspiră în continuare în exercitarea acestui mandat. Guvernul României, miniştrii şi Reprezentanţa permanentă au acţionat cu profesionalism şi responsabilitate şi am obţinut în doar două luni rezultate pe care alte Preşedinţii nu le-au avut într-un mandat întreg", a spus Viorica Dăncilă.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE