28.06.2018

VIDEO Viorica Dăncilă: Nu m-am aşteptat ca întreaga moţiune să fie o înşiruire de falsuri

PSD

Premierul Viorica Dăncilă a afirmat miercuri, 27 iunie 2018, în plenul Parlamentului, că nu s-a aşteptat ca întreaga moţiune de cenzură, semnată de PNL, USR şi PMP, să fie o înşiruire de falsuri.

"Nu m-am aşteptat ca întreaga moţiune să fie o înşiruire de falsuri, o prezentare parcă a unei alte realităţi, făcută cu rea-credinţă. Înţeleg rolul opoziţiei şi obligaţia ei de a critica Guvernul. Acest lucru face parte din mecanismul esenţial al democraţiei. Dar felul în care astăzi, lipsită de argumente raţionale, opoziţia subminează întregul efort al Guvernului pe baza unor acuzaţii lipsite de logică şi realism mă face să cred că această moţiune nu reprezintă decât un joc politic", a declarat Dăncilă, la dezbaterea moţiunii de cenzură intitulate "Demiterea Guvernului Dragnea - Dăncilă, o urgenţă naţională!".

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE