08.03.2019

Viorica Dăncilă: Ca prima femeie prim-ministru al României, înţeleg imensa responsabilitate pe care o am

Premierul Viorica Dăncilă a transmis, vineri, 08 martie 2019, un mesaj cu ocazia Zilei internaţionale a femeii în care susţine că, în calitate de prima femeie premier al României, înţelege imensa responsabilitate pe care o are, mai ales în promovarea drepturilor femeii în toate domeniile vieţii sociale.

"Ca prima femeie prim-ministru al României, înţeleg imensa responsabilitate pe care o am faţă de cetăţeni, mai ales în ceea ce priveşte promovarea drepturilor femeilor în toate domeniile vieţii sociale, fie că ne referim la educaţie, antreprenoriat sau la piaţa muncii. Ne-am concentrat asupra creşterii independenţei economice a femeilor, obiectiv major al mandatului nostru de Preşedinţie a Consiliului Uniunii Europene, pe promovarea femeilor în toate domeniile vieţii sociale, inclusiv în funcţii politice la cel mai înalt nivel", a spus Viorica Dăncilă.