20.04.2017

VIDEO Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans

Preşedintele PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit joi, 20 aprilie 2017, la Palatul Parlamentului, cu prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. Liviu Dragnea a declarat că i-a explicat lui Frans Timmermans faptul că nu va exista vreo abordare care să ducă la împiedicarea luptei împotriva corupţiei.

"Și noi vom continua întărirea statului de drept și regula legii în România, nu regula unor persoane, dar în același timp i-am spus că vom continua punerea în aplicare, punerea în legislație a deciziilor CCR care sunt obligatorii. De asemenea, am discutat despre impunitatea parlamentară. I-am spus care a fost poziția mea de câțiva ani de zile și dacă vom ajunge vreodată la modificarea Constituției ori să fie eliminată această imunitate, ori să fie mult mai bine clarificată și i-am spus un lucru cu care până la urmă nu putea să nu fie de acord — se întâmplă oriunde în orice țară: parlamentarii votează până la urmă așa cum le dictează conștiința. Au fost situații când au votat într-un anume fel și alte situații, din diverse motive, când au votat în alt fel. Atât timp cât există această competență constituțională, vor fi probabil și voturi care pe unii îi deranjează, dar pe alții nu îi deranjează", a mai afirmat Liviu Dragnea.