02.09.2017

VIDEO Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat la lucrările Delegației permanente și a Biroului Politic central al ALDE

Preşedintele PSD Liviu Dragnea şi preşedintele Consiliului Naţional al PSD Mihai Fifor au participat sâmbătă, 2 septembrie 2017, la lucrările Delegației permanente și a Biroului Politic central al ALDE care s-au desfăşurat la Constanţa. Liviu Dragnea a anunţat sâmbătă că liderii coaliției de guvernare PSD-ALDE au hotărât constituirea unui sistem integrat de comunicare PSD-ALDE-Guvern-Parlament.

"Sunt probleme în primul rând de comunicare între Guvern și partide, între partide și Guvern și în cadrul grupurilor parlamentare și între membrii comisiilor de specialitate din Parlament. Am convenit astăzi — este o decizie importantă — să avem un sistem integrat și compact de comunicare PSD — ALDE — Guvern — Parlament în așa fel încât măsurile legislative, guvernamentale care se iau să poată să fie comunicate în timp real sau poate de la stadiul de intenție, și noi să le putem comunica în mod coerent și noi și colegii care au apariții publice", a menţionat preşedintele PSD.