09.03.2019

FOTO/VIDEO Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat la Conferinţa Extraordinară de alegeri a Organizaţiei Județene Ialomița

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat sâmbătă, 09 martie 2019, împreună cu secretarul general Codrin Ştefănescu, trezorierul Mircea Drăghici, președintele Consiliului Național, Mihai Fifor, preşedintele Organizaţiei Judeţene Dolj, Claudiu Manda, ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Ștefan-Radu Oprea, senatorii Liviu Pop și Robert Cazanciuc, la Conferinţa Extraordinară de alegeri a Organizaţiei Judeţene Gorj. În cadrul Conferinţei Extraordinare de alegeri, Marian Pavel a fost ales noul preşedinte al Organizaţiei Judeţene Ialomița. La finalul Conferinţei, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că este un pro-european convins și un pro-american mult mai convins.

"Sunt un pro-european convins și un pro-american mult mai convins. Sunt foarte atent la cuvinte. Dar noi am vrut să intrăm în Uniunea Europeană pentru o viață mai bună, pentru mai multă libertate, nu pentru a ne întoarce la frică și teroare. Am vrut să intrăm în Uniunea Europeană pentru a avea acces la dezvoltare și pentru a avea un minim respect. Nu cerem mai mult respect decât dăm noi, decât oferim noi. Ne-am purtat și ne purtăm frumos în continuare. Cerem doar dreptul de a fi ascultați, de a pune pe masă niște argumente. Nu se poate ca tot ceea ce spunem noi, tot ceea ce facem noi să fie criticat, lovit, blocat, iar ceea ce spun ceilalți, o listă întreagă de minciuni, să fie luat de bun fără o minimă verificare. Este mult ceea ce cerem? Este mult că ne dorim și noi micul nostru colț de lume, al nostru?", a spus Liviu Dragnea.

Mircea Drăghici, coordonatorul campaniei, a declarat că "trebuie să fim mai aproape de alegători".

"Îmi spunea domnul Pop că ar fi bine să aplicăm o aplicație pentru mobil și este o idee bună. Avem de gând să vă prezentăm două aplicații noi. Sunt vremuri noi și trebuie să interacționăm mai mult. Trebuie să fim mai aproape de alegători. Este foarte important să dezvoltăm această comunicare", a spus Mircea Drăghici.

Mihai Fifor, președintele Consiliului Național a spus că în PSD au loc toți românii care simt românește și nu le e rușine de naționalitatea lor. Români care trebuie să ducă mesajul de patriotism mai departe.

“Cred că am arătat ce înseamnă un program de guvernare solid. Un program care arată rezultate, arată că românii pot trăi în bunăstare. Un lucru pe care nu mulți îl acceptă. Ei or să rămână cu zgomotul, noi mergem mai departe pentru că avem resursa acestei țări, adică pe dumneavoastră”, a declarat Mihai Fifor.

Preşedintele PSD a afirmat în conferinţa de presă susţinută după alegerile Organizaţiei Judeţene Ialomița că, după europarlamentare va discuta despre un candidat comun al alianţei PSD-ALDE la funcţia de preşedinte.

"Nu vorbesc despre candidatura la prezidenţiale cu nimeni, niciunde, nicicând. După europarlamentare discutăm. (...) S-a întâmplat că nu mai vreau să vorbesc despre subiectul ăsta absolut deloc, am convenit cu domnul Tăriceanu ca după alegerile europarlamentare împreună să prezentăm un candidat comun, care să fie susţinut de alianţă", a afirmat Liviu Dragnea.