18.04.2017

VIDEO Marcel Ciolacu: Au fost depuse destule amendamente la proiectul Legii Salarizării Unitare

Marcel Ciolacu, liderul deputaţilor PSD, a declarat marţi, 18 aprilie 2017, că au fost depuse "destule" amendamente la proiectul legii salarizării unitare.

"Am creat un mail special, atât ministerul, cât şi grupul PSD, şi toate amendamentele merg pe mail atât la grup, cât şi la minister. Sunt destule. Eu vorbesc de PSD în momentul acesta", a spus Marcel Ciolacu, după şedinţa grupului parlamentar al PSD din Camera Deputaţilor.

Acesta a mai menţionat că proiectul a fost trimis la toate grupurile parlamentare, iar amendamentele nu trebuie trimise către PSD, ci la Ministerul Muncii şi la comisii.

"Nu trebuie să vină la noi (amendamentele), trebuie să meargă la minister şi la comisii. Nu trebuie să le depună la PSD, ar fi culmea ca celelalte grupuri parlamentare să depună la grupul PSD. Asta este procedura, nu trebuie să le trimită la noi, trebuie să le trimită la Comisia de muncă", a mai susţinut Marcel Ciolacu.