14.07.2017

VIDEO Liviu Dragnea: Proiectele cu China suspendate sau blocate vor fi reluate

Proiectele pe care România și China le aveau în derulare și care au fost suspendate după guvernarea Ponta vor fi reluate exact din faza în care acestea se aflau în lucru, a anunțat vineri, 14 iulie 2017, președintele PSD, la Palatul Parlamentului.

Liviu Dragnea a mai spus că nu s-a concretizat sau investit nimic după înțelegerile avute de cele două părți în urmă cu patru ani.

"Din păcate nu, pentru că după ce am plecat eu din guvern, a plecat și Victor Ponta, toate acele proiecte care erau aproape finalizate — Cernavodă, Rovinari, exportul de carne de porc și alte produse de carne către China — din păcate după ce s-a terminat guvernarea noastră toate aceste proiecte, fără excepție, au fost suspendate, blocate. Eu nu am nicio explicație și nici dumnealor nu au avut nicio explicație. Acum le-am spus că interesul nostru rămâne același și o să se reia proiect cu proiect exact din faza în care era în lucru. Cel mai important este să se restabilească din nou procedura de lucru. Din momentul acela proiectele încep să se implementeze destul de repede", a declarat Liviu Dragnea.