01.09.2017

VIDEO Liviu Dragnea: Priorităţile legislative ale toamnei sunt legea PPP, legea prevenției, legea prin care se înființează FSDI, legile justiției precum şi legea pensiilor

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat vineri, 1 septembrie 2017, la Palatul Parlamentului, că sesiunea parlamentară de toamnă va avea o activitate legislativă bogată, menționând între priorități legile justiției, Fondul suveran de dezvoltare și investiții, legea pensiilor, legea prevenției şi legea partneriatului public-privat.

"A început sesiunea parlamentară. Am adoptat componența Biroului Permanent. Va fi o toamnă cu o activitate bogată legislativă, cu legi importante care vor fi dezbătute și aprobate în Parlament: legea parteneriatului public-privat, legea prevenției, legea prin care se înființează Fondul suveran de dezvoltare și investiții, legile justiției și alte legi la care se lucrează și în cadrul coaliției de guvernare și în cadrul Guvernului. Legea pensiilor este o lege deosebit de importantă, de asemenea", a precizat Liviu Dragnea.