05.12.2018

VIDEO Liviu Dragnea: Am văzut încă o încercare disperată şi eşuată de a prelua cu japca o instituţie a statului

PSD

Preşedintele PSD Liviu Dragnea consideră că încercarea de revocare a sa din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaților este "încă o încercare disperată şi eşuată de a prelua cu japca o instituţie a statului".

"Nu este pentru prima dată când au cerut revocarea. Astăzi am văzut încă o încercare disperată şi eşuată, bineînţeles, de a prelua cu japca instituţia statului. Aşa au vrut să ia cu japca şi Guvernul şi vor, în continuare, să-l ia cu japca, vor să ia cu japca şi Parlamentul României. Cu japca înseamnă dincolo de lege şi încălcând legea şi forţând legea. Vor să ia şi România. Ăsta e stilul lui Iohannis, aşa cum a luat cu japca şi casele din Sibiu, aşa vrea sa ia cu japca şi aceste instituţii care îl deranjează, pentru că are atitudini dictatoriale şi vrea puterea absolută. Deci, ăsta este preşedintele nostru: Iohannis zapciul" a declarat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului.

Urmărește-ne pe Facebook YouTube Twitter

Acest site foloseşte cookie-uri. Prin continuarea navigării, eşti de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Partidul Social Democrat respectă și aplică noua politică de protecție a datelor cu caracter personal și modificările propuse de Regulamentul (UE) 2016/679. Înainte de a continua navigarea te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de confidențialitate, prelucrare și protecția datelor cu caracter personal. ÎNCHIDE