20.02.2018

VIDEO Liviu Dragnea: Am discutat cu ambasadorul SUA despre dezvoltarea componentei economice a parteneriatului strategic

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat marți, 20 februarie 2018, că dezvoltarea componentei economice a Parteneriatului strategic cu SUA a fost principala temă a discuţiilor cu ambasadorul Hans Klemm.

"Am discutat despre dezvoltarea componentei economice a Parteneriatului strategic, că eu sunt în continuare nemulţumit de faptul că în cadrul acestui parteneriat strategic cu SUA foarte important pentru România, vital pentru România, este dezvoltată în ultimul an foarte bine componenta militară şi de securitate naţională, ceea ce este foarte bine pentru noi, dar este foarte puţin dezvoltată componenta economică. Din păcate, în cadrul acestui parteneriat, România n-a câştigat din punct de vedere economic atât cât ar fi putut să câştige. Sunt alte ţări care au câştigat mai mult - componenta investiţională din partea unor companii americane. Asta a fost principala temă de discuţie", a precizat Liviu Dragnea la Palatul Parlamentului.